Ide kattintva a főoldalra jut vissza
Ide kattintva a főoldalra jut vissza

Gyakornoki program megvalósítása Csuta Zsolt egyéni vállalkozónál

Az Európai Unió és a Magyar Kormány finanszírozásával Csuta Zsolt János egyéni vállalkozó 6,78 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a Gazdasági és Innovációs Operatív Program keretében (GINOP-5.2.4-16-2018-03574). A 6,78 millió forint összköltségvetésű projektből 2 fő gyakornok foglalkoztatása és a munkavégzéshez szükséges eszközbeszerzés valósult meg.

A projekt során megvalósult a gyakornokok 9 hónapos foglalkoztatása, előrehaladásuknak mérése, melyet előrehaladási naplóban dokumentáltunk. A mentor szerepét Csuta Zsolt látta el, aki releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, így a gyakornokok képzése és foglalkoztatása megfelelő szinten és színvonalon történt.

A gyakornoki program célja, hogy a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését, munkatapasztalat szerzését elősegítsük, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését. A projekt során a gyakornokok valódi munkatapasztalatot szereztek, ezáltal javult foglakoztathatóságuknak és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyük.

Támogatás mértéke: 100%

A projekt megvalósításának kezdete: 2018.11.05. I befejezése: 2019.09.30.
TORTÁINK   SÜTEMÉNYEINK   FAGYLALTJAINK   TORTADÍSZEINK   ITALOK